Denne webside bruger Flash / JavaScript og kan kun vises korrekt, hvis disse er aktiveret i din browser.
For at få fuld udbytte af siden skal du aktivere Flash og JavaScript i dine browser indstillinger.
Du kan hente den nyeste version af Adobes Flash plug-in ved at klikke her.

Nyheder fra Volkswagen!

Følg Volkswagen. Vær blandt de første til at høre det seneste nye om Volkswagen.

 Hold dig opdateret

Få vores pressemeddelelser i din indbakke

 Følg Volkswagen Danmark

torsdag 13 oktober 2016

Volkswagen støtter Knæk Cancer med 91 biler

​Når TV 2 og Kræftens Bekæmpelses store landsdækkende kampagne ”Knæk Cancer” i uge 43 ruller gennem Danmark og over de danske fjernsynsskærme, har Volkswagen valgt at støtte det gode formål med en række biler – til store og små.

torsdag 29 september 2016

​Verdenspremiere: Volkswagen præsenterer revolutionerende I.D. elbil på Paris Motor Show

Verdenspremieren på I.D. starter nedtællingen til en ny æra for Volkswagen. I.D. forventes introduceret i 2020 og bliver startskuddet på en ny generation af revolutionerende elbiler fra Volkswagen.

onsdag 21 september 2016

​Den nye Crafter er kåret til Van of the Year 2017

En international jury bestående af journalister fra 24 lande, der beskæftiger sig med erhvervsbiler, har kåret den nye Crafter til Van of the Year 2017.

onsdag 21 september 2016

Verdenspremiere på IAA: den første eldrevne Crafter

Volkswagen Erhvervsbiler præsenterer på IAA-messen i Hannover den nye e-Crafter konceptbil, der demonstrerer en gennemtænkt løsning designet til nulemissionsvarekørsel i bycentre. De første e-Crafter ruller ud til kunder i løbet af 2017.

tirsdag 20 september 2016

Verdenspremiere på IAA Hannover: Caddy Edition 35

Volkswagen Erhvervsbiler præsenterer Caddy Edition 35 på IAA-messen i Hannover i næste uge. Modellen markerer 35-års jubilæet for Caddy og er designet til at appellere til både den selvstændige erhvervsdrivende og unge familier, der udover Caddys velkendte funktionelle kvaliteter værdsætter ekstra stil og sportsappeal.

torsdag 15 september 2016

Attraktiv privatleasing på up!

Den nye up! byder på mange nyheder fra et opdateret design over en innovativ infotainmentløsning til en potent turbomotor og stærke priser på privatleasing.

onsdag 07 september 2016

Robust arbejdsbil eller komfortabel luksusbil: ny Amarok V6 TDI fra 287.295 kr.

Volkswagen Erhvervsbiler introducerer til oktober den nye Amarok V6 TDI, der sætter ny standard for køreglæde med en stærk og kultiveret V6-dieselmotor og som for første gang kan bestilles som varebil til privatkørsel med fem-personers kabine.

torsdag 25 august 2016

Volkswagen-forhandlerne holder i weekenden d. 3.-4. september Åbent Hus med Danmarkspremiere på den nye up!

Over 46.000 danskere har gennem fire år kastet deres kærlighed på up!, og nu tager Volkswagen hul på et nyt kapitel i succeshistorien med introduktionen af den nye up! Volkswagens mindste har fået en gennemgribende opdatering, der både kan ses og mærkes, når Volkswagen-forhandlerne holder Åbent Hus d. 3.-4. september.

onsdag 24 august 2016

CLEVER og Volkswagen starter samarbejde om ubegrænset strøm til fast pris

CLEVER har nyligt lanceret et unikt opladningskoncept, der skal gøre det lettere og mere gennemsigtigt at være dansk el- og hybridbilskunde. Konceptet hedder CLEVER Unlimited og går i al sin enkelthed ud på, at kunden betaler én samlet pris pr. måned og har ubegrænset brug af strøm samt fri adgang til CLEVERs ladenetværk. Nu indgår Volkswagen samarbejde med CLEVER omkring netop dette nye koncept.

torsdag 04 august 2016

Volkswagen introducerer partikelfilter til benzinmotorer

Udledning af sodpartikler fra benzinmotorer med direkte indsprøjtning kan reduceres med helt op til 90 procent Volkswagen indfører partikelfilter til benzinmotorer på gruppens modeller fra juni 2017