Denne webside bruger Flash / JavaScript og kan kun vises korrekt, hvis disse er aktiveret i din browser.
For at få fuld udbytte af siden skal du aktivere Flash og JavaScript i dine browser indstillinger.
Du kan hente den nyeste version af Adobes Flash plug-in ved at klikke her.

Nyheder fra Volkswagen!

Følg Volkswagen. Vær blandt de første til at høre det seneste nye om Volkswagen.

 Hold dig opdateret

Få vores pressemeddelelser i din indbakke

 Følg Volkswagen Danmark

søndag 29 januar 2017

Volkswagen introducerer ny Crafter til priser fra 209.995 kr.

Volkswagen Erhvervsbilers på alle måder største nyhed i 2017 er den nye Crafter, der er udviklet i tæt samarbejde med kunder og dermed designet til ramme erhvervslivets behov meget præcist. Det gælder lige så meget for den nye Crafters egenskaber og kvaliteter som for priserne og de samlede driftsomkostninger, der gør Volkswagens nye flagskib til et stærkt kort i klassen for store varebiler.

mandag 09 januar 2017

Verdenspremiere – Tiguan Allspace

På North American International Auto Show i Detroit har Volkswagen verdenspremiere på den nye Tiguan Allspace, der med sine 215 mm ekstra længde byder på mere plads til alt og alle.

mandag 09 januar 2017

Verdenspremiere: I.D. Buzz

Volkswagen sætter strøm til flower power-nostalgien med I.D Buzz-konceptbilen, der har to elmotorer, firehjulstræk, op til 600 km rækkevidde og plads til otte personer.

fredag 06 januar 2017

Volkswagen på CES 2017: “We are always on.”

Volkswagen præsenterer på CES-messen de næste milepæle inden for intuitiv betjening med 3D Active Info Display, Eyetracking og AR-head-up-display. Alt sammen i I.D. – konceptbilen, der kombinerer det digitalt opkoblede univers med den elektrisk drevne og efter ønske fuldautomatiseret kørende bil.

torsdag 05 januar 2017

Volkswagen topper bilsalget i 2016

Bilsalget satte i 2016 endnu en gang rekord og steg med 7,4%, så totalmarkedet landede på 222.924 nye personbiler. Det blev også stort år for Volkswagen Personbiler, der med 26.395 solgte og en markedsandel på 11,8 % blev det mest solgte bilmærke i Danmark i 2016.

mandag 02 januar 2017

Volkswagen skyder 2017 i gang med Købers Marked

Vi skyder 2017 i gang med en buket af attraktive tilbud fra danskernes darling, up!, der har fået turbomotor, til Passat, der blev den mest solgte i firmabilsklassen i 2016. De to og mange flere skarpe tilbud kan opleves hos Volkswagen-forhandlerne, når de slår dørene op til Købers Marked d. 7.-8. januar fra kl. 11-16.

fredag 23 december 2016

​Euro NCAP 2016: Tiguan er den sikreste i klassen

Euro NCAP har kollisionstestet 22 nye biler i 2016, og Tiguan var den bedste i klassen for kompakte offroadere.

torsdag 15 december 2016

Danskerfavoritten up! går online – klik og køb din nye bil.

Simpelt, gennemskueligt og hurtigt: Betal med det samme eller finansier din nye up! online – og få den udleveret indenfor 10 hverdage. Volkswagen Danmark lancerer som første bilmærke i Europa direkte salg af biler online. Med ganske få klik kan man fra i dag købe sin nye bil online via Volkswagens hjemmeside

mandag 28 november 2016

Volkswagen Arteon

Ny fastback kombinerer avantgardedesign og sportslighed. Den nye firedørs fastback implementerer nyt progressivt Volkswagen-design. Forlygter og Volkswagen-logo smelter sammen i en helt ny fortolkning af frontdesignet.

fredag 18 november 2016

Ny registreringsafgift gør Volkswagens modeller endnu mere folkelige

Som det netop er bekendtgjort af finansminister Claus Hjort Frederiksen har regeringen besluttet at sænke registreringsafgiften på biler i Danmark. For Volkswagens modelprogram betyder det markante prisreduktioner på en lang række af de allermest populære biler blandt danskerne.